1 den 20´e kadar. Toplam 89 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : fehim
Kalpteki göz çünkü mümin Allah'ın nuruyla basiret üzere bakar ve ele aldığı meselelerde isabet kaydeder...
Kardeşim evvela problemin kader mevzusuyla alakalı. İkincisi sen başkalarının sahip olduğu şeylere bakarak aynısını talep etme konumunda değilsin. Sen sadece acizliğini farkedememiş, medeniyet masalı...
Ben varım arkadaşlar bu işe. Zaten yarım da olsa yazar sayılırım, kitabı internete verdik, bir sponsor bulamadık bu nasıl iş arkadaşlar. Gerçkekten yöneticilerimiz meseleyi ciddiye alsın, kalemi...
Tasavvuf konusunda tartışmaya gerek yok. Bu yolun kurucuları bellidir. Öncüleri Cüneyd-i Bağdadi, Beyazıd-ı Bistami gibi alim insanların hayatları ve yazdıkları eserler ortadadır. Bu yolu takip...
Ya arkadaşlar bu yazdığım kitabı ücretsiz download edebiliyorsunuz.Hakettiği ilgiyi bu gerçekler bilinmediği için bulamadığı kanaatindeyim.Kendinizi yeniden ve daha yakından keşfetmek için lütfen...
Sayın Dr.Reşit Haylamaz Bey'in yeni kitabı Hz.Aişe(rahüma) çıktı.Özellikle bayan kardeşlerimizin bu kitabı okumasını şiddetle tavsiye ediyoruz...
Maalesef abicim.Bu kitp o kadar kıymetlidir ki 8*30=240 TL yi fazlasıyla hakediyor.Akçağ Kitap Evinde 12 taksitle alabilirsin. Emin ol verdiğin paraya fazlasıyla değer...
Tek kelimeyle harika bir günlük tadında eser.Mutlaka okunması gereken cinsten kitaplardan...
Ucba düşmekten aziz ve celil olan Allah'a sığınırız. Hakk'ı batıldan çıkarıncaya kadar mücadeleye devam etmek her an nefsiyle cihad edenlerin de üzerine bir vazifedir... Pirimizin 30.Sözde dediği...
Bu kitap içerisinde çok kıymetli bilgileri ihtiva eden harika bir eserdir.Lütfen bütün müslümanların bunlardan haberdar olabilmesi için bu kitabı yayınız. Kitabın pdf formatı şu adresten temin...
Peygamberimiz(as) iki yüz kişilik, bir askeri birlik hazırlayıp Zübeyir b. Avvam’ı kumandasında Fedek’te oturan Ben-i Mürreleri tedip için göndereceği sırada, Galip b.Abdullah el-Leysi...
Hadis-i Kutsi: Allah-ü Teala Hazretleri şöyle buyurur: Eşşabu’l-müminu bil-kaderi, er-radi bi-kitabihi, el ganiyi bi-rızgıhi, et-tariki li-şehvetihi min eclihi, hüve indihi kebahüdü melaiketihi :...
CANINIZ SAĞOLSUN Canınız sağ olsun beni bana bırakanlar Harabe fakirin evini insafsızca yıkanlar Nefsimin isteklerini bana hatırlatanlar Yaldızlı dünyanın aldatacağını sananlar Ben evet...
Bir gün peygamber Efendimiz(sav)’in yanına biri gelir ve iç dünyasının huzursuz olmasından, kendini yapayalnız hissettiğinden ve boşlukta olduğundan şikayetlenir. Bunun üzerine Efendimiz(sav) ona...
H.Ş: 6 meclis vardır ki Allahü Teala onları korur, muhafaza eder, onların kefili olur. O kimse ki bu meclislerden birinde olursa; Bu meclisler: Kıyametin o dehşetli sıkıntılarından korur da onları...
Makâlât’ta anlatılan makamlar şu şekildedir: a. Şerîatta bulunan on makâm: 1. Îmân getirmek. ‘Ammâ şerî’atun evvel makâmı îmân getürmekdür.’ (vr. 8a) ‘Pes Çalab Tangrı’ya inanmak gerek kim...
Muhammed bin Muhammed Buhârî, Muhammed Behâ-üddîn-i Buhârî hazretlerinin dâmâdı ve talebesi idi Zamânının kutb-i irşâdı idi Buhâranın Cağanyân nâhiyesinde sekizyüziki 802 [m 1400] de vefât...
SEYYİD ŞERÎF CÜRCÂNÎ Büyük âlim ve velî. İsmi Ali bin Muhammed bin Ali Cürcânî, künyesi Ebü’l-Hasan’dır. Soyu Peygamber efendimize ulaştığından Seyyid Şerîf ismiyle tanınıp meşhur oldu. 1339...
FERİÜDDÜN ATTAR MANTIK’UL TAYR (KUŞLARIN DİLİ) Bu büyük zat attârlık ederken (ticaret) bir gün bir derviş gelip Şey’en lillah, yani Allah için bir şeyler ver demiş. Attâr aldırmamış. Derviş bu...
BURAK Dünyadakilere koca bir yük müyüm Evrene ve içindekilere küs müyüm Zaman karşısında oldum iki büklüm Tersine çakılmış naldı bu kördüğüm Hz.Osman’ın zekâsına hayran kul İman ve hayânın...