1 den 20´e kadar. Toplam 41 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : E.Ahsen
edep noktasında savunamam belki ama şahsen hayranıyım..filminde beğenmediğim iki sahnesi var onun dışında hoştu bence..
aşk gibi ciddi bir duygunun belli bi olgunluk gerektirdiğini düşünüyorum..beğenmenin sınırı olmadığını düşünüyorum..:)
""ne anlamı var vefasız her hece kırıklarımı saramaz bir tek kelime ey keman, yalnız sitemi çal bu gece"" hoş bir paylaşım..teşekkürler...
insanları sözlerden önce hareketin,duruşun:bi yönüyle ûslubun etkilediği muhakkak..:)geçte olsa paylaşım için teşekkürler
ilginç ve açıkçası ürpertici bence..
Şükürler olsun,biliyorum..Tevafuk şu ki,"Muhakeme'ye ilk gelişim Kuran-ı Kerim dinlemek içindi" Bekke gibi...
çok çok teşekkürler...Allah razı olsun...
Peygamber Efendimizin(SalallahuAleyhiVessellem) tebliğ anlayışıyla ilgili geniş çaplı bir sunum yapıcam,inşaallah..Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim..
amin...çok güzel bir paylaşım,teşekkürler...
muhteşem,çok teşekkürler..
muhteşem bir paylaşım teşekkürler..
Şu Boğaz harbi nedir? Var mı ki dünyâda eşi? En kesif orduların yükleniyor dördü beşi. -Tepeden yol bularak geçmek için Marmara’ya- Kaç donanmayla sarılmış ufacık bir karaya. Ne hayâsızca...
olmayan birinin yakalanması pek mümkün değil kanımca..:WOT.gif:
bizim teşekkürlerimiz,taktirlerimiz kifayetsiz kalır bence...yaradan tarafından taktir görmen duasıyla...
http://www.muhakeme.net/forum/forumresimleri/2009/03/burakbabaoglan_cekirge_4217350lg-1.jpg Bu sabah yağmurla uyandı Dünya… Ne yazık! Boşa çekilen kürek; çözüm değil bu benliğindeki kire. Kendini...
"Vazgecmekmidir kaybetmek, yada tutundugun bir dalin kirilmasimi Korkmakmidir veya, yaptiklarindan,yapacaklarindan, umut ettiklerinden, yarinlarindan…" "Hep yarin dersin ya hani, yarinlari...
saygın için teşekkürler;saygı duyanlara saygı duyarımda:))merak ettim,o sözün tamamını hatırladığında paylaşırsan sevinirim..
evet,haklı bir benzetme..
tebrik ederim farkındalığı yerinde bir kimsesiniz..bunu söleyen başka arkadaşalarda oldu elbet,benimki yalnızca bir tekrar;katillerin ıslah olma olasılığı var.. hem öle olmasa bile:emanete hıyanetlik...
haklısın birşeyleri unutalım ki hayattan tat alabilelim..ıımmm unutmak çok güzel bi nimet..unutmanın beni düşündüren bi yanı var ama;verilen hiç bir nimet boşa değil ise unutma nimetininde bi gereği...