1 den 20´e kadar. Toplam 95 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : ViSAL
değerli yabangülü ben kararsızım..ama evet'e biraz daha yakınım çünkü birtakım şeylerin değişme zamanı geldi de geçiyor...82 anayasasının çok eksik yanları oldugunu düşünmekteyim... ...
:)))) alemsin abi yahu... Bu arada hoşgeldin Tuğra kardeşim....
Allah CC razı olsun çook faydalı bir konu...EyvAllah...
EyvAllah Alptraum...Allah razı olsun..
açık öğretim fakültesi(işletme) bitiren yurtdışında(tercih almanya) yüksek lisans yapabiliyor mu arkadaşlar..?şartları nedir..bilen bi kardeşimiz aydınlatırsa bahtiyar olurum inşAllah selametle
EyvAllah abi...Allah razı olsun..
Hayırdır inşaAllah...bu bilinçaltı kardeşim..Rüya yorumunu bilmeyen herkese rüya anlatmamak lazım.. selametle.
Değerli kardeşim...Rabbim dedenize Rahmet sizlere de sabır ihsan eylesin... arkasında Kuran okuyan ve dua eden birilerini bırakmış olması çok güzel bir durum.. inşaAllah dularınız ona...
[QUOTE=emirahmedyasin;56591]Daha çok yolumuz var... facebook a bulaşmamış nadir insanlardanım galiba... İnsan tekamulünü görerek, duyarak, okuyarak ilerletir. Az okuyoruz az düşünüyoruz forumlarda...
gündaş :) çok tatlı ve yürekten yazmışsınız.. evet bu konu geliştiriebilir
Ben nacizane bu sorunuza kendi düşüncemi söylemek istiyorum..olay şu ki ; oğullarının erken ölmesinde muhakkak ki bir hikmet vardır..tabi bu hikmetin tam olarak ne olduğunu bilmesek de bir fikir...
Ne güzel demişsin Emirahmedyasin.... selam ve dua ile....
uzun süredir internete fazla giremediğimden sitemize de giremiyordum...bugün kısmet oldu girdik ama ne görelim...; bu kadar düzeyli ve kaliteli bir sitenin bir müddet de olsa kapanması derinden...
valla ben bugün biraz rahatsızım..mevsim değişikliğinden nezle oldum...iy olmak isterdim..yemek yiyip belki biraz yegenlerimle yürüyüşe çıkmak iyi gelirdi ama zor görünüyor zira halim yok :)) ha bi...
e tabi ki de FENERBAHÇE :hoppa:
Rabbim razı olsun Fehim abi...
Tabi ki girebilmeli ve kamu alanlarına da rahatlıkla girebilmeli...bunu bu devirde tartışmak bile gereksiz ama malesef tartıştırıyorlar işte...!
Alptraum..iliştirmek yani yazının bir kenarına onu da yaz demek istedim zaten yazmışsın..benim gözümden kaçmış...:gul3:
Yahu maşAllah....maşAllah..:) bu ne aktiftliktir SübhanAllah :) isteyen bayan arkadaşlara da tişört gönderin evin içinde giyerler ve konu komşuya sitenin reklamın yapmış olurlar.. heralde şimdilik...
Ablacığım ellerine ve akabinde yüreğine sağlık olsun inşAllah:cicek01221: